Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Την σκότωσε με 84 μαχαιριές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα 66χρονος πρώην φύλακας στο Νιου Τζέρσεϊ καταδικάστηκε σε 50 χρόνια κάθειρξη επειδή μαχαίρωσε την πρώην γυναίκα του 84 φορές και μετά φόρεσε στο πτώμα μια πλαστική μάσκα γουρουνιού.

Ο δικαστής έκρινε ότι ο Αnthony Novellino, είναι ένοχος για τον θάνατο της 62χρονης Judith Novellino, που ήταν καθηγήτρια γυμνασίου. Το ζευγάρι πριν λίγο καιρό είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου.



Σύμφωνα με την κατήγορο, ο 66χρονος επιτέθηκε στην πρώην γυναίκα του στο σπίτι τους στις 19 Ιουνίου κι αφού την σκότωσε της φόρεσε μία μάσκα γουρουνιού. Η αδελφή της Judith είπε μετά την απόφαση ότι τώρα η αδελφή της μπορεί να αναπαυθεί εν ειρήνη.



Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 37 χρόνια και σύμφωνα με το διαζευκτήριο, ο 66χρονος θα κρατούσε το διαμέρισμα όπου έμεναν και θα έπρεπε να πληρώσει στην πρώην σύζυγό του το μερίδιό της. Επίσης θα έπρεπε να της δώσεις επιπλέον $150,000 από την αποζημίωση της σύνταξής του κι αυτό τον έκανε να χαρακτηρίζει την Judith "γουρούνι" στους γείτονές τους.

Η γυναίκα είχε επιστρέψει στο σπίτι για να μαζέψει κάποια από τα πράγματά της. Σύμφωνα με τον άντρα, εκείνη ήταν που του επιτέθηκε πρώτη με ένα μαχαίρι και εκείνος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Μάλιστα υποστήριξε ότι θυμόταν μόνο δύο από τις μαχαιριές που τελικά της κατάφερε.

Μετά το θανάσιμο χτύπημα στη γυναίκα του, ο άντρας ήπιε χυμό πορτοκάλι και πήρε μια ασπιρίνη. Έπλυνε το μαχαίρι και το έκρυψε. Μετά άλλαξε ρούχα και πήγε στο ραντεβού του με μια γυναίκα που είχε γνωρίσει διαδικτυακά. Τη νεκρή Judith βρήκε η 35χρονη κόρη τους που ειδοποίησε την αστυνομία.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.