Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ο παππούς είχε καταπιεί τις λίρες πριν πεθάνει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άνοιξαν τον οικογενειακό τάφο και βρήκαν μέσα θησαυρό.

Άλλη διάσταση λαμβάνει πλέον η ερωτηματικού χαρακτήρα ρητορική ρήση του θυμόσοφου ελληνικού λάου «μα καλά, μαζί σου θα τα πάρεις»; Η ιστορία ξεκινάει πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε ένα χωριό που βρίσκεται στα όρια της Αχαΐας με την Ηλεία.

Ένα μέλος μιας οικογένειας, σύμφωνα με το dete.gr, απεβίωσε και οι συγγενείς προετοιμάζοντας την ταφή του έδωσαν εντολή να ανοιχθεί ο οικογενειακός τάφος. Τελευταία φορά που είχε χρησιμοποιηθεί πριν μια πενταετία, προκειμένου να γίνει η τελευταία κατοικία του παππού της οικογένειας, ο οποίος είχε αποδημήσει εις Κύριον.

Η εικόνα που αντίκρισαν όσοι εργάστηκαν για να ανοιχθεί ο τάφος παραπέμπει σε ανέκδοτο, καθώς μαζί με τα λίγα εναπομείναντα οστά του γέροντα της οικογένειας, βρέθηκαν και δέκα χρυσές λίρες. Η εξέταση όλων των εκδοχών έφερε στο προσκήνιο ένα απίστευτο αλλά περά για πέρα υπαρκτό σενάριο, που ήθελε ο παππούς πριν αποδημήσει να είχε καταπιεί τις λίρες προκειμένου να τις… πάρει μαζί του.

Και επειδή στην Ελλάδα βρισκόμαστε και αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα εν μέσω πένθους τα στενά συγγενικά πρόσωπα τόσο του παππού που είχε αφήσει τα εγκόσμια πριν από χρόνια, όσο και του πρόσφατα εκλιπόντος, άρχισαν να… τσακώνονται για το ποιος είναι ο νόμιμος δικαιούχος των λιρών που βρέθηκαν μέσα στον τάφο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.