Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Είναι κουνέλι κι ας μην του φαίνεται

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια… διάσημη μάλλινη μπάλα επιδεικνύει καθηγήτρια στην Καλιφόρνια – Δείτε τις φωτογραφίες.

Είναι χνουδωτό και πολύ μαλακό, καθώς με το μαλλί που έχει γίνεται σαν μια μεγάλη μπάλα. Τι και αν δε μοιάζει, κι όμως είναι κουνέλι και μάλιστα ένα διάσημο κουνέλι, που έχει κερδίσει και σε διαγωνισμό στο Σαν Φρανσίσκο το 2011.

Η ράτσα του είναι κουνέλι Αγκύρας (σαν αυτή στις γάτες), μόνο που στα κουνέλια το τρίχωμα μεγαλώνει με ακόμη ταχύτερο ρυθμό. Πρόκειται για την Ίντα, το κατοικίδιο της Μπέτι Τσου, μιας ομότιμης καθηγήτριας του πανεπιστημίου του Σαν Χοσέ.

Η Ίντα δεν είναι το μόνο κουνέλι Αγκύρας που έχει. Διαθέτει κι άλλα, με τα ζωάκια της να έχουν γίνει διάσημα και μαζί με την κυρία τους κάνουν περιοδεία στη Βόρεια Καλιφόρνια για να επιδείξουν την πλούσια γούνα τους. Η μεγαλύτερη… φίρμα όμως, φαίνεται πως είναι η Ίντα, η οποία και φωτογραφίζεται με την Τσου.

Το μαλλί της μεγαλώνει κατά 25,4 εκατοστά σε δέκα μήνες –με κανονικούς ρυθμούς- και είναι… απόγονος της ράτσας που προτιμούσαν οι γαλλικές βασιλικές οικογένειες. Κι όλα αυτά, παρότι τα κουνέλια Αγκύρας προέρχονται (όπως το λέει και η λέξη) από την Τουρκία. Λέγεται ότι τα έφεραν από την Άγκυρα Γάλλοι ναύτες.

Πάντως, δεν τα διάλεξαν για το τρίχωμα τους, την ώρα που η Μπέτι Τσου τονίζει ότι είναι πιο μαλακό και από κασμίρι. Γι’ αυτό και φροντίζει να κουρεύει την Ίντα και εκείνη να μένει… ούτε καν η μισή.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.