Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Γέννησε έξω από εμπορικό κέντρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη βοήθησε περαστικός γιατρός – Παραβάν με σεντόνια της έφτιαξαν οι τραυματιοφορείς.

«Καλώς όρισες στον κόσμο» είπε ένας γιατρός σε μωράκι που γεννήθηκε σήμερα εν μέσω πλήθους έξω από εμπορικό κέντρο στο Μπέρμινχαμ της Βρετανίας. Τριγύρω από το ίδιο και τη μητέρα του υπήρχαν σεντόνια που κρατούσαν οι τραυματιοφορείς και αφότου ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Τη γυναίκα την έπιασαν ξαφνικά οι πόνοι έξω από το εμπορικό Primark και -όπως ανέφεραν περαστικοί- είχε ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο, με υπαλλήλους των καταστημάτων να της φέρνουν πετσέτες. Η έγκυος βρισκόταν εκεί περίπου δέκα λεπτά προτού έρθουν τα ασθενοφόρα. Πλήθος μαζεύτηκε γύρω της με κάποιους να ξεκινούν να τη βοηθούν να ξεκινήσει ο τοκετός, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Για καλή της τύχη περνούσε ένας γιατρός εκτός υπηρεσίας και είδε τι συνέβαινε και ανέλαβε να την ξεγεννήσει. Μέχρι την ώρα που αφίχθησαν οι τραυματιοφορείς στο συγκεκριμένο μέρος η γυναίκα ήταν… ακάλυπτη στα βλέμματα του κόσμου, αλλά μετά της έφτιαξαν ένα παραβάν. Ευτυχώς ο τοκετός ήταν σύντομος, ο γιατρός έκοψε τον ομφάλιο λώρο και το πλήθος ζητωκραύγασε όταν της ακούμπησε το μωρό στην αγκαλιά της.

«Περπατούσαμε έξω από το εμπορικό και είδαμε μαζεμένο κόσμο. Νομίζαμε ότι ήταν κάποιο event ή κάποια παράσταση. Μετά διαπιστώσαμε προς έκπληξη μας ότι μια γυναίκα γεννούσε», λέει ένας περαστικός. «Έμοιαζε να είναι μόνη της, καθώς εκείνη την ώρα δεν είδα κοντά της ούτε γιατρούς, ούτε τραυματιοφορείς», πρόσθεσε.

«Στείλαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε δύο ασθενοφόρα και ένα όχημα έκτακτης ανάγκης. Το μωρό είναι κοριτσάκι και είναι καλά στην υγεία του», λένε γιατροί από το νοσοκομείο του Μπέρμινχαμ. Την ίδια ώρα η Daily Mail έχει βαλθεί να βρει την ταυτότητα της μητέρας και ζητά πληροφορίες από όσους τυγχάνει να γνωρίζουν κάτι.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.