Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Έριξαν φόλες και σκότωσαν 10 σκυλιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν κάτοικοι του Αμπελώνα, ιδιοκτήτες σκύλων, οι οποίοι είδαν τα σκυλιά τους νεκρά ή να σπαράζουν απ' τους πόνους, όταν τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή κάποιος ασυνείδητος ανέλαβε «επιχείρηση» δηλητηρίασης όλων των οικόσιτων σκύλων σε γειτονιές του Αμπελώνα.

Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες, από φόλες που ρίχτηκαν σε αυλές σπιτιών περίπου 10 σκυλιά βρήκαν φρικτό θάνατο και άλλα γλίτωσαν την τελευταία στιγμή.

Οι ιδιοκτήτες των σκύλων καταγγέλλουν το γεγονός και υποστηρίζουν ότι, όσες ενδείξεις υπάρχουν για τον υπεύθυνο αυτού του εγκλήματος, να τον αποκαλύψουν και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Μιλώντας χθες στην «Ελευθερία», ο Δήμος Λυγούρας, ιδιοκτήτης δύο σκυλιών, «τα οποία ποτέ δεν πείραξαν άνθρωπο, αντίθετα ήταν πολύ ήσυχα και αγαπητά, βρέθηκαν από τα μικρά παιδιά του που πήγαν να τα ταΐσουν να σφαδάζουν από τους πόνους. Το μαύρο σκυλί δεν άντεξε και ξεψύχησε, ενώ το άλλο αναρρώνει». Επίσης, ο κ. Λυγούρας τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να καταγγείλω, μέσω της εφημερίδας σας, την άνανδρη και αναίσθητη πράξη ενός συνανθρώπου μας που με δηλητήριο αφαίρεσε τη ζωή αρκετών σκύλων μεταξύ αυτών και του δικού μου. Θέλω να του μεταφέρω ότι αφαίρεσε τη χαρά δύο μικρών παιδιών που αγαπούσαν και έπαιζαν με τον σκύλο τους, ο όποιος τους συντρόφευε και τους προστάτευε. Ελπίζω οι τύψεις να τον κάνουν να αναθεωρήσει την πράξη που έκανε και να έχει μετανιώσει».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.