Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω μετρό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε ισχύ από σήμερα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σταθμό της Πατρικίου (μετά την Ανάληψη) για τις ανάγκες εκτέλεσης έργων του μετρό στο συγκεκριμένο σταθμό και της διακλάδωσης προς Καλαμαριά θα εφαρμοσθούν από σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνουν τόσο οι κατάλληλες διαμορφώσεις όσο και ρυθμίσεις της νέας σηματοδότησης, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διερχόμενοι οδηγοί, όπως αναφέρει το seleo.gr. Συγκεκριμένα, λόγω των εργασιών στο σταθμό Πατρικίου:

- Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, από τη συμβολή της με την οδό Δελφών μέχρι την οδό Σόλωνος.
- Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από Δελφών μέχρι Σόλωνος θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Σνωκ, η οποία θα αμφιδρομηθεί και θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.
- Μονοδρομείται το τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου μεταξύ των οδών Καρακάση και Δελφών, με φορά κατεύθυνσης προς την οδό Δελφών.
- Μονοδρομείται το τμήμα της οδού Καρακάση, μεταξύ των οδών Δελφών και 25ης Μαρτίου, με φορά κατεύθυνσης προς την οδό 25ης Μαρτίου.
- Μονοδρομείται το τμήμα της οδού Καρακάση μεταξύ της οδού Δελφών και της πλατείας Μηνά Πατρικίου με φορά κατεύθυνσης προς την πλατεία Μ. Πατρικίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.