Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ψάχνουν τον 73χρονο Βρετανό που αγνοείται από τις 19 Ιουνίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έρευνες στα Χανιά για τον εντοπισμό του.

Προσπάθειες για να βρεθεί ο 73χρονος Βρετανός Arthur Jones, η τύχη του οποίου αγνοείται από τις 19 Ιουνίου, όταν έφυγε από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά, χωρίς να δώσει κανένα σημείο ζωής γίνονται σήμερα.

Συγκεκριμένα και σε συνεννόηση με τους ειδικούς από την αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας, οι οποίοι ήρθαν στα Χανιά την προηγούμενη Κυριακή, από τα ξημερώματα ξεκίνησε μια μεγάλη έρευνα σε μια έκταση πέντε χιλιομέτρων, η οποία ξεκινά από τους καλαμιώνες που βρίσκονται πίσω από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε ο 73χρονος στο Γεράνι και φτάνει μέχρι και το γερμανικό νεκροταφείο του Μάλεμε.

Η έρευνα αυτή αποφασίστηκε μετά την διαπίστωση πως ο Βρετανός είχε επισκεφθεί στις 18 Ιουνίου το Συμμαχικό Νεκροταφείο στη Σούδα, αφού βρέθηκε η υπογραφή του στο βιβλίο επισκεπτών.

Έτσι δεν αποκλείεται να θέλησε να επισκεφθεί και το Γερμανικό Νεκροταφείο και επειδή είναι λάτρης των περιπατητικών διαδρομών, σύμφωνα με το flashnews.gr, να επεχείρησε την επίσκεψη αυτή να την πραγματοποιήσει πεζός, από μικρούς δρόμους ή άλλα μονοπάτια.

Στην έρευνα συμμετέχουν 40 με 50 διασώστες, από την αστυνομία, την ΕΜΑΚ Κρήτης με τον ειδικό σκύλο της και από εθελοντές των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, του δήμου Χανίων, του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων, της Λέσχης Αυτοκινήτων 4Χ4 Χανίων και της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.

Η έρευνα διεξάγεται από την γενική εποπτεία του αστυνομικού διευθυντή Χανίων και του υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Χανίων, ενώ σε αυτήν συμμετέχουν και ο γιος του 73χρονου που βρίσκεται εδώ και μέρες στα Χανιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.