Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κατηγορείται 16χρονος για ασέλγεια σε βάρος 14χρονου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έδειξε βιασμό στο Ίδρυμα Ανηλίκων.

Αλλάζει το καθεστώς κράτησης για έναν 16χρονο τρόφιμο του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, που φέρεται ότι προέβη σε ασελγή πράξη σε βάρος ενός 14χρονου, αν και ιατροδικαστική έκθεση δεν έδειξε παρά φύση βιασμό.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε ο εισαγγελέας Ανηλίκων, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, που μέχρι αργά χθες το απόγευμα έπαιρναν καταθέσεις από τους τρεις ανήλικους, τους οποίους ο 14χρονος κατήγγειλε ότι τον βίασαν.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 17 και 14 χρονών, φαίνεται ότι δεν συμμετείχαν στην πράξη και επιστρέφουν στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων.

Ο 16χρονος Ρομά, όπως και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι και, από την κατάθεση που έδωσε στον εισαγγελέα Ανηλίκων και τον ανακριτή, του αποδόθηκαν ασελγείς πράξεις σε βάρος του 14χρονου ανήλικου με καταγωγή από την Αλβανία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το magnesianews, από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, στον 14χρονο διαπιστώθηκαν εκχυμώσεις στους βραχίονες αλλά όχι και στον πρωκτό, που σημαίνει ότι δεν αποδεικνύεται η καταγγελία για βιασμό, που έγινε την περασμένη Δευτέρα στον διευθυντή του Ιδρύματος, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία. Για το λόγο αυτό και οι δικαστές απέδωσαν στον 16χρονο ασελγείς πράξεις και όχι βιασμό σε βάρος του ανήλικου.

Σημειώνεται ότι οι τρεις φερόμενοι ως δράστες κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις ληστειών και για κλοπές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.