Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Απίστευτη οικογενειακή ιστορία πίσω από την "εγκατάλειψη" του βρέφους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια απίστευτη οικογενειακή ιστορία κρύβεται πίσω από την σκηνοθετημένη εγκατάλειψη βρέφους λίγων εβδομάδων χθες στα Πατήσια.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας, μητέρα του μωρού είναι μια 19χρονη που μαζί με τον ανήλικο αδελφό της ανέφεραν ψευδώς στις αρχές ότι εντόπισαν ένα άγνωστο για αυτούς παιδί στη ταράτσα εγκαταλελειμμένης μονοκατοικίας δίπλα από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία η 19χρονη είχε καταφέρει να κρύψει από τους γονείς της, που μένουν στο ίδιο σπίτι, ότι είναι έγκυος ενώ γέννησε μόνη στην μπανιερά του διαμερίσματος. Μετά την γέννηση του κοριτσιού η 19χρονη, φοβούμενη την αντίδραση των γονιών της, έπεισε τον 17χρονο αδελφό να καταστρώσουν το σχέδιο της «εγκατάλειψης».

Έτσι χθες τα ξημερώματα ενημέρωσαν την αστυνομία ότι βρήκαν το κοριτσάκι στην ταράτσα, κάτι που ποτέ δεν συνέβη καθώς είχαν μαζί τους συνέχεια το βρέφος, με σκοπό να γλιτώσουν τις αντιδράσεις των γονιών τους αλλά και το παιδάκι να έχει ένα καλύτερο αύριο.

Τελικά μετά από τις πρώτες καταθέσεις σχετικά με το πώς βρήκαν το κοριτσάκι, άρχισαν να πέφτουν σε αντιφάσεις ώσπου ομολόγησαν ότι οι ίδιοι είχαν σκηνοθετήσει την «εγκατάλειψη».

Από τις ιατρικές εξετάσεις της 19χρονης, προέκυψαν ευρήματα που συνδέονται με πρόσφατο τοκετό ενώ ελήφθη βιολογικό υλικό από την ιδία, για συγκριτικές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για δικό της παιδί.

Η 19χρονος και ο 17χρονος αδελφός της συνελήφθησαν για ηθική αυτουργία σε ψευδή ανωμοτί κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής με ψευδή αναγγελία αντίστοιχα

Το βρέφος βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με τον εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών να αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.