Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Καναδάς: Έξάρθρωση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεκαοχτώ άτομα συνελήφθησαν από την καναδική αστυνομία με τις κατηγορίες της χρήσης και διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού μετά από έρευνα τεσσάρων μηνών. Με τη σύλληψη των υπόπτων απετράπη η σεξουαλική εκμετάλλευση τουλάχιστον πέντε παιδιών το ένα εκ των οποίων είναι από την περιοχή του Κεμπέκ.

Η πολύμηνη αστυνομική έρευνα με την κωδική ονομασία Snapshot και τη συνεργασία 40 τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη πολλών υπόπτων σε διάφορες περιοχές του Καναδά.

Όπως ανακοίνωσε ο αστυνόμος Πετρίλι του τμήματος Απαγωγών και Κακοποίησης παιδιών σε ολόκληρο τον Καναδά έχουν συλληφθεί ή παρακολουθούνται 150 άτομα σε μια γιγαντιαία επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος της παιδικής πορνογραφίας. Μόνο στο Κεμπέκ η τοπική αστυνομία συνέλαβε 11 άτομα.

Συνολικά απαγγέλθηκαν 343 κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον ανηλίκων, καθώς επίσης για κατοχή και διάθεση παιδικού πορνογραφικού υλικού. Η αστυνομία κατάσχεσε εκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο που απεικόνιζαν παιδιά να κακοποιούνται στον Καναδά και σε άλλα μέρη του κόσμου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.