Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Σε απεργία πείνας δημοτικός αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πλευρό του όλοι οι εργαζόμενοι του δήμου.

Σε απεργία πείνας προχώρησε ένας δημοτικός αστυνομικός από τη Θεσσαλονίκη. Ο δημοτικός αστυνομικός ξεκίνησε απεργία πείνας από την Παρασκευή, 6 Ιουνίου, μπροστά από το δημαρχείο της συμπρωτεύουσας.

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) δηλώνει τη συμπαράστασή της στον δημοτικό αστυνομικό και με ανακοίνωσή της καλεί όλους τους εργαζομένους να σταθούν στο πλευρό του.

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΑΣ:

«Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία εργαζομένων δήμου Θεσσαλονίκης δηλώνει τη συμπαράστασή της στον συνάδελφο δημοτικό αστυνόμο που ξεκίνησε απεργία πείνας στις 6/6/2014 μπροστά στο δημαρχείο. Ο συνάδελφος Γιάννης απολύεται, θύμα- όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι στους δήμους και το δημόσιο (σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνόμοι, καθηγητές, καθαρίστριες κ.α.)- της σκληρής αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης, ΕΕ και των δημάρχων που την εφαρμόζουν.

Η ΔΑΣ καλεί τους εργαζόμενους του δήμου Θεσσαλονίκης και όλης της πόλης να δείξουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους. Καλύτερη συμπαράσταση θα είναι η συμμετοχή στον αγώνα για επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων. Η συμμετοχή στον αγώνα ενάντια στη λεγόμενη “αξιολόγηση” που θα οδηγήσει σε νέες απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις για να θησαυρίζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες σε βάρος του λαού».


Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.