Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Μια... γοργόνα με κινητικά προβλήματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νεαρή Αμερικανίδα έγινε μοντέλο σε μια συγκινητική φωτογράφιση.

Το όνειρο της από τότε που ήταν 10 ετών ήταν να καταφέρει να γίνει μοντέλο. Άκουγε τη μητέρα της να της λέει πως είναι τόσο όμορφη και πως όταν θα μεγάλωνε θα μπορούσε να σημειώσει επιτυχία στο χώρο της μόδας.

Ο λόγος για μια 19χρονη με κινητικά προβλήματα, η οποία νόμιζε ότι δε θα κατάφερνε ποτέ να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, καθώς ένα τροχαίο πριν από εννέα χρόνια την άφησε παράλυτη από τη μέση και κάτω. Κι όμως, η Μακένζι Κλερ από τη Βιρτζίνια φαίνεται πως βρήκε την… καλή της νεράιδα στο πρόσωπο της φωτογράφου Κέρι Λέιν.

Η όμορφη νεαρή κοκκινομάλλα είχε βγει ραντεβού με τον φίλο της, σύμφωνα με τη Daily Mail, όταν ξαφνικά την πλησίασε η Λέιν. Η τελευταία δεν είχε δει ότι η κοπέλα καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι μέχρι τη στιγμή που έφτασε δίπλα της. Αυτό δεν τη σταμάτησε όμως. Της μίλησε και της ζήτησε να ποζάρει μπροστά στο φακό της για μια φωτογράφηση με θέμα την Μικρή Γοργόνα.

«Είδα μπροστά μου ένα πανέμορφο κορίτσι με κόκκινα μαλλιά και είπα ότι αυτή είναι η γοργόνα μου. Μόνο όταν την πλησίασα είδα ότι κάθεται πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο, όμως αμέσως σκέφτηκα ότι αυτή η φωτογράφηση θα είναι τέλεια», είπε η φωτογράφος. Από την πλευρά της η κοπέλα ένιωσε πολύ συγκινημένη όταν άκουσε την πρόταση της Λέιν. «Το μόντελινγκ έμοιαζε άπιαστο όνειρο. Ένα όνειρο που ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνει πραγματικότητα», δήλωσε η νεαρή Μακένζι.

Ο γιος της φωτογράφου, Σον Λέιν, ξόδεψε πάρα πολλές ώρες για να κατασκευάσει την ούρα της Μακένζι. Η 19χρονη μεταμορφώθηκε σε μια εντυπωσιακή γοργόνα ποζάροντας μέσα στο νερό με χάρη σε μια συγκινητική φωτογράφιση για όλους όσους βοήθησαν, αλλά και για την ίδια την Μακένζι Λέιν.

Η κοπέλα ένιωσε τρομερή αυτοπεποίθηση, κάτι που όπως είπε η μητέρα της το χρειαζόταν πολύ. «Ήταν μια φωτογράφηση που με έκανε να νιώσω πραγματικά ξεχωριστή. Πού ξέρετε; Μπορεί να γίνω το πρώτο μοντέλο στον κόσμο με αναπηρία», είπε η ίδια.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.