Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Έγκυος στέλνει στο δικαστήριο τον πρώην γυναικολόγο της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν είχε καταλάβει ότι κυοφορούσε.

Στις δικαστικές αίθουσες, όπως φαίνεται, θα λύσουν τη διαφορά τους μία γυναίκα και ο μέχρι πρότινος γυναικολόγος της, καθώς η πρώτη τον καταγγέλλει ότι δεν αντελήφθη πως κυοφορούσε. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι πριν από περίπου δέκα μήνες τον επισκέφθηκε για να του παραπονεθεί πως αισθανόταν έντονη αδιαθεσία.

Ο γιατρός γνώριζε πως εκείνη έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια. Την ρώτησε αν είχε πάρει πριν από κάποια σεξουαλική της επαφή και εκείνη ανέφερε πως δεν ήταν 100% σίγουρη. Παρ’ όλα αυτά, δεν έγινε καμία εξέταση για να διαπιστωθεί εάν όντως ήταν έγκυος ή όχι. Αντιθέτως, και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας, ο επιστήμονας φίλος της, της είπε να μην ανησυχεί και πως δεν θα ήταν τίποτε άλλο πέρα από κάποια γυναικολογική διαταραχή στον οργανισμό της.

Έτσι, άρχισε να τη βάζει σε ειδική θεραπεία για να την κάνει καλά. Και η γυναίκα ελάμβανε διάφορα χάπια για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντί όμως να γιατρεύεται η κατάστασή της χειροτέρευε ενώ παρατηρούσε ότι αύξαναν τα κιλά της. Όμως ο γιατρός την καθησύχαζε λέγοντάς της πως το πάχος προερχόταν από τις... ορμόνες.

Αποτέλεσμα ήταν μετά από κάποιους μήνες και ενώ πλέον η κατάσταση είχε γίνει πολύ χειρότερη απ' ό,τι ήταν στην αρχή, η γυναίκα άρχισε να αισθάνεται και έντονους πόνους. Γεγονός που την οδήγησε σε έναν δεύτερο γυναικολόγο, ο οποίος την ενημέρωσε απλώς πως βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της κύησης.

Και γι’ αυτό είναι αποφασισμένη να εκθέσει τον πρώην γυναικολόγο της στέλνοντάς τον στην Δικαιοσύνη, όπως αναφέρει το dete.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.