Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

"Είναι απίθανο ο Σουμάχερ να αναρρώσει πλήρως"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίθανη θεωρεί την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Μάικλ Σουμάχερ ένας πρώην γιατρός της πρώην Φόρμουλα 1, διαφωνώντας με την ανακοίνωση που ανέφερε ότι "ξύπνησε" από το κώμα.

Ο δρ Gary Hartstein κάνει λόγο για "θριαμβευτικές" δηλώσεις, λέγοντας αυτό "δεν αποτελεί είδηση", και χαρακτηρίζει την ανακοίνωση "εξαιρετικά κυνική" και "σχεδόν ψευδή".
Ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε σε κέντρο στη Λωζάνη και φέρεται να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αντιδρώντας ειδικά στη φωνή της της συζύγου του.
"Μας λένε με μια δόση θριάμβου ότι ο Μάικλ δεν είναι πλέον σε κώμα" έγραψε ο δρ Hartstein στο blog του.
"Αυτό δεν είναι είδηση. Δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά πιστεύω ότι γίνεται μια άκρως κυνική χρήση της γλώσσας" λέει και σημειώνει ότι ήδη από τον Απρίλιο έχει ανακοινωθεί ότι υπάρχουν στιγμές που ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 ανοίγει τα μάτια του. Κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, σημαίνει ότι έχει βγει από το κώμα από τότε.



Υποστηρίζει επίσης ότι αν υπήρχε κάτι καινούριο, θα είχε ανακοινωθεί για παράδειγμα ότι "εργάζεται σκληρά για να γίνει καλύτερα", ή ότι "έχει προβλήματα έκφρασης" ή ότι πρέπει να μάθει από την αρχή να περπατάει, να γράφει, να διαβάζει".

"Αλλά όχι, μας λένε αυτό που ήδη γνωρίζουμε, και λίγο-πολύ μας λένε να μηνπεριμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις", προσθέτει.

"Όλα αυτά μου αφήνουν μια ασχήμη εντύπωση αλλά και θλίψη για την οικογένειατου Μάικλ" σημειώνει ο γιατρός.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.