Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Απίστευτη επίθεση Στέρλινγκ στον Μάτζικ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κακό παράδειγμα για τους νέους χαρακτήρισε τον Μάτζικ Τζόνσον ο Ντόναλντ Στέρλινγκ σε συνέντευξή του στο CNN. Θέση υπέρ του θρύλου του ΝΒΑ πήρε ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ.

Μπορεί να δήλωσε πως δεν είναι ρατσιστής και πως έχει μετανιώσει για όσα ξεστόμισε στην περίφημη ηχογραφημένη συνομιλία του που βγήκε στην επιφάνεια, αλλά ο Ντόναλντ Στέρλινγκ έδωσε νέα διάσταση στο σάλο που έχει προκαλέσει. Σε συνέντευξή του στο BBC, ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μάτζικ Τζόνσον «χτυπώντας» τον κάτω από τη ζώνη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Έχει AIDS», φώναξε στη διάρκεια της συνέντευξής του (για να διορθωθεί από τον δημοσιογράφο πως είναι φορέας του HIV). «Κάνει τον άγιο, αλλά έκανε έρωτα σε κάθε κορίτσι στην Αμερική και όταν έμαθα ότι είχε AIDS πήγα στη συναγωγή μου και προσευχήθηκα γι’ αυτόν να ζήσει και να είναι καλά. Δεν του άσκησα κριτική, αν και θα μπορούσα. Είναι αυτός παράδειγμα για τα παιδιά; Τι είδους άνθρωπος πηγαίνει σε κάθε πόλη, κάνει σεξ με κάθε κορίτσι και κολλάει HIV; Είναι αυτός κάποιος που θέλουμε να σεβαστούμε και για τον οποίον θέλουμε να μιλήσουμε στα παιδιά μας. Θα έπρεπε να ντρέπεται», δήλωσε ο Στέρλινγκ. «Τον σέβομαι και θαυμάζω όσα έχει κάνει», πρόσθεσε στη συνέχεια για να τα… μαζέψει, αλλά κατηγόρησε για πλεκτάνη τον Μάτζικ.

«Μόλις βγήκε η συνομιλία στον αέρα, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘Μην κάνεις τίποτα, την ξέρω αυτή τη γυναίκα’. Νομίζω πως ήθελε να μην κάνω τίποτα για να αγοράσει την ομάδα. Τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος επιχειρηματικά; Έχει βοηθήσει καθόλου τις μειονότητες; Έχει βοηθήσει καθόλου τους μαύρους; Δεν έχει κάνει τίποτα», ανέφερε.

«Προτιμώ να μιλάω για τα φοβερά play offs που παρακολουθούμε παρά για τη συνέντευξη του Στέρλινγκ», έγραψε απλώς στο Twitter ο Μάτζικ Τζόνσον, που πάντως σήμερα θα εμφανιστεί στην ίδια εκπομπή για απαντήσεις.

Θέση υπέρ του θρύλου του ΝΒΑ πήρε ο νέος κομισάριος της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, που προ ημερών είχε ανακοινώσει τον δια βίου αποκλεισμό και πρόστιμο 2,5 εκατ. δολαρίων σε βάρος του 80χρονου άνδρα, ενώ εκκρεμεί η ψήφος των ιδιοκτητών του ΝΒΑ για να τον υποχρεώσουν να πουλήσει τις μετοχές του.

«Διάβασα τι είπε ο Ντόναλντ Στέρλινγκ και παρότι ο Μάτζικ Τζόνσον δεν το έχει ανάγκη αυτό από μένα, νιώθω υποχρεωμένος εκ μέρους όλης της οικογένειας του ΝΒΑ να απολογηθώ σε εκείνον, γιατί συνεχίζει να σύρεται σε μια κατάσταση και να δέχεται μία τόσο αήθη προσωπική επίθεση. Το συμβούλιο των ιδιοκτητών του ΝΒΑ προχωρά τις διαδικασίες για να απομακρύνει τον κ. Στέρλινγκ το ταχύτερο δυνατό», ανέφερε.




Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.