Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πουλάει προσωπικά αντικείμενα για να ζήσει ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο «σφυρί» βγάζει η οικογένεια Μπάρκουλη προσωπικά αντικείμενα του ηθοποιού, καθώς η άσχημη οικονομική κατάσταση, που βιώνουν πολλοί Έλληνες, την έχει φέρει στα όρια της εξαθλίωσης! Μάλιστα, ζήτησαν από τον Διονύση Ζάχο να επιστρέψει το βιολί που του είχε χαρίσει ο ηθοποιός, με το οποίο έπαιζε στο «Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα» με την Ρένα Βλαχοπούλου, προκειμένου να τεθεί κι αυτό προς πώληση.



Ο άλλοτε γόης του ελληνικού κινηματογράφου, εκτός από τα προβλήματα υγείας που έχει, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του από την ασιτία, ενώ, λόγω της δύσκολης κατάστασης, ο 12χρονος γιός του, Νίκος, πάσχει από κατάθλιψη και παρουσιάζει σημάδια αδυναμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Μπάρκουλη αποφάσισε να πουλήσει προσωπικά αντικείμενα προκειμένου να αγοράσει τα προς το ζην. Στα αντικείμενα αυτά περιλαμβάνονται το βιολί με το οποίο έπαιζε στη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα» και προ μηνών είχε χαρίσει στον μίμο Διονύση Ζάχο κατά την διάρκεια της παράστασής του, ένας μεγάλων διαστάσεων πίνακας με τον ηθοποιό σε παράσταση του «Άμλετ» στο Εθνικό Θέατρο και ένας χρυσός σταυρός.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.