Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ο σκηνοθέτης των «X-Men» κατηγορείται για το βιασμό ενός αγοριού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Bryan Singer έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση.

Ο διάσημος σκηνοθέτης Bryan Singer, που έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων, τις δημοφιλείς ταινίες «X-Men» κατηγορείται πως βίασε ένα ανήλικο αγόρι!

Ο σκηνοθέτης αντικρούει τις κατηγορίες, δηλώνοντας πως πρόκειται για ανυπόστατες ύβρεις εναντίον του, που μόνο σκοπό έχουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως επίκειται η προβολή στους κινηματογράφους της επόμενης ταινίας X-men, αλλά το κατηγορητήριο είναι πολύ επιβαρυντικό.

Το θύμα που ονομάζεται Michael Egan, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο της Χαβάης, δηλώνοντας πως στα τέλη της δεκαετίας του '90 εποχή που εργαζόταν σαν μοντέλο και ηθοποιός, ήταν 17 ετών, δηλαδή ανήλικος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Singer είχε δώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών στον νεαρό, που έκτοτε έχει ψυχολογικά προβλήματα, ώστε να πετύχει τον σκοπό του, εκμεταλλευόμενος και τη θέση του στην βιομηχανία του θεάματος.

Συγκατηγορούμενος με τον σκηνοθέτη είναι ακόμα ένα μέλος της κινηματογραφικής εταιρίας για την οποία εργάζεται, ο Marc Collins-Rector, που όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του θύματος, είναι εκείνος που ξεκίνησε την σεξουαλική παρενόχληση στον Egan, σημαδεύοντάς τον με ένα πιστόλι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Singer βρίσκεται κατηγορούμενος για παρόμοια συμπεριφορά, αφού το 1997 ένα αγόρι τον είχε καταγγείλει πως τον είχε εξαναγκάσει μαζί με δυο φίλους του να γδυθούν και να κάνουν ντους μπροστά στην κάμερα που κατέγραφε το περιστατικό...

Ο Bryan Singer


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.