Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Οι «νεράιδες» της Βαρβακείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από πάγκο σε πάγκο και από στόμα σε στόμα, η ιστορία που διαδόθηκε ξανά προχθές στη Βαρβάκειο Αγορά είχε αρκετές παραλλαγές. Ο αριθμός, η ηλικία και η προέλευση των πρωταγωνιστών της διέφεραν σε κάθε κουβέντα. Το μόνο κοινό στοιχείο ήταν η ανωνυμία τους. Η διήγηση που κυκλοφόρησε στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο και ανάμεσα στα τσιγκέλια της κρεαταγοράς ήθελε δέκα-η περισσότερες για άλλους-γυναίκες να κατεβαίνουν από πολυτελή τζιπ και να πληρώνουν τα πασχαλινά ψώνια συνταξιούχων.

Μια σχεδόν πανομοιότυπη ιστορία είχε δημοσιοποιηθεί και τα Χριστούγεννα από τον πρόεδρο των κρεοπωλών, Κλεάνθη Τσιρώνη. Τότε είχε μιλήσει για οχτώ άγνωστες γυναίκες. Προχθές, προστέθηκαν σε αυτές άλλες δύο. «Δύο ώρες παρέμειναν στην αγορά. Είπαν ότι εκπροσωπούν κάποια πολυεθνική εταιρεία και ότι θα βοηθούσαν αυτές για να καλύψουν τα έξοδα των πελατών», είπε ο κ. Τσιρώνης.

Οι γυναίκες όμως, όπως ο ίδιος επισημαίνει, δεν θέλησαν να αποκαλύψουν το όνομα της εταιρείας τους. Ούτε μοίρασαν κάποια κάρτα στους ανθρώπους που βοήθησαν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα. Πραγματοποίησαν δηλαδή μια εταιρική φιλανθρωπία χάνοντας τα όποια οφέλη αναγνωρισιμότητας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.