Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«Είμαι λεσβία και ήρθα να με πετροβολήσετε»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντίδραση κατοίκου του Χάρλεμ σε ομοφοβική επιγραφή έξω από εκκλησία.

Όταν η Jennifer Louise Lopez είδε για πρώτη φορά την τρομακτική ομοφοβική επιγραφή έξω από το ATLAH Worldwide Missionary Church (Παγκόσμια Ιεραποστολική Εκκλησία) στη γειτονιά της στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Υπό την καθοδήγηση του Dr. James David Manning, ο οποίος έχει ανοικτά ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση Ομπάμα όσον αφορά τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, η εκκλησία έχει βγάλει επιγραφές όπως ότι «Ο Ομπάμα έχει ρίξει τους δαίμονες της ομοφυλοφιλίας στη μαύρη φυλή. Πρόσεξε μαύρη γυναίκα. Ένας λευκός ομοφυλόφιλος μπορεί να σου πάρει τον άντρα».

Στη συνέχεια, η εκκλησία αντικατέστησε αυτή την επιγραφή με μία που λέει ότι «Ο Ιησούς θα πετροβολούσε τους ομοφυλόφιλους».



Ως αντίδραση σε αυτή την επιγραφή, η Jennifer Louise Lopez χτύπησε την πόρτα της εκκλησίας και πληροφόρησε τον άνδρα που την άνοιξε ότι είχε πάει εκεί για να την πετροβολήσουν. «Είδα την επιγραφή σας και είμαι εδώ για να με πετροβολήσετε. Είμαι λεσβία...», είπε η ίδια, ποστάροντας το σχετικό βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook.

Μάλιστα, ο άνδρας ο οποίος φαίνεται αβέβαιος για το τι πρέπει να πει, στο τέλος της λέει ότι δεν έχει πέτρες και θα πρέπει να ξαναπάει την επόμενη μέρα.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.