Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές για το εαρινό εξάμηνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δηλώσεις συγγραμμάτων μέχρι τις 2 Μαΐου.

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου θα ξεκινήσει η διανομή των διδακτικών βιβλίων για το εαρινό εξάμηνο. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 16 Μαΐου ενώ ως καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συγγραμμάτων από τους φοιτητές ορίζεται η Παρασκευή 2 Μαΐου.

Επισημαίνεται ότι εφόσον η Γραμματεία του Τμήματος έχει ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης δηλώσεων συγγραμμάτων θα ισχύσει η μεταγενέστερη ή προγενέστερη ημερομηνία αντίστοιχα.

Στο έγγραφό του Υπουργείου Παιδείας υπάρχει παράκληση προς τους εκδότες να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της διανομής των διδακτικών βιβλίων, μεριμνώντας για την άμεση αποστολή αποθεμάτων στα σημεία διανομής και τον ορισμό της ορθής διαθεσιμότητας μέσω της εφαρμογής εκδοτών του πληροφοριακού συστήματος «Εύδοξος». Επισημαίνεται ότι η μη διανομή συγγραμμάτων εκτός από τα προβλήματα τα οποία θα προκαλέσει στην εκπαιδευτική διαδικασία, ενδέχεται να οδηγήσει και στην επιβολή κυρώσεων προς τους εκδότες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με μερική ή ολική διαγραφή τίτλων ανά περίπτωση, αφού συνιστά παραβίαση των όρων σύμβασης με την υπηρεσία «Εύδοξος».

Οι βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων μέσω του συστήματος «Εύδοξος» από την Τετάρτη 26 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 2 Μαΐου ενώ η παράδοση των συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους θα ξεκινήσει την Τετάρτη 26 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 16 Μαΐου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.