Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ανήμπορη μητέρα κινδυνεύει με έξωση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντιμέτωπη με έξωση από το σπίτι που διαμένει το τελευταίο διάστημα βρίσκεται μια 24χρονη μητέρα από την περιοχή της Καλαμάτας η οποία, δεν μπορεί να εργαστεί λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια.




Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε η νεαρή μητέρα, μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», εκείνο που αποτελεί, μεγαλύτερο πλήγμα για την ίδια, είναι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η 4χρονη κόρη της, που χρειάζεται ανά έξι μήνες ιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, χωρίς να μπορεί να ανταπεξέλθει στην τεράστια οικονομική δαπάνη.

Όπως ανέφερε η 24χρονη παλεύει να τα βγάλει πέρα μόνο με το ετήσιο έκτακτο επίδομα που λαμβάνει από την Πρόνοια για να γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις του 4χρονου κοριτσιού της, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει επέλθει σε μια άθλια οικονομική κατάσταση που δεν της επιτρέπει να παρέχει την αναγκαία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τόσο στην ίδια όσο και στο τεσσάρων ετών παιδί της.

Παρά την στήριξη που λαμβάνει η 24χρονη από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Καλαμάτας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σήμερα, βρίσκεται αντιμέτωπη με έξωση από το σπίτι που διαμένει με το 4 ετών κοριτσάκι της, καθώς οφείλει το ποσό των 400 ευρώ τους δύο τελευταίους μήνες. Όπως επεσήμανε η 24χρονη Ελένη, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια δεν της επιτρέπουν να εργασθεί καθώς πάσχει από κήλη δίσκου και πρέπει να κάνει ειδικές ενέσεις τις οποίες όμως δεν μπορεί να αγοράσει ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο ένα της νεφρό.

Εκείνο που ζητά η 24χρονη μητέρα από την Καλαμάτα, είναι τη στήριξη της Πολιτείας, ώστε να ανταπεξέλθει στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.