Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Εξετάζουν κατάργηση των προσφορών στα κυριακάτικα φύλλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συζητήσεις μεταξύ εκδοτών, στο πλαίσιο της προσπάθειας μείωσης του κόστους.

Το ενδεχόμενο να καταργηθούν τα δώρα των κυριακάτικων εφημερίδων έχουν εξετάσει οι εκδότες σε μεταξύ τους συζητήσεις.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, πρόκειται για μία ιδέα την οποία έφερε στο τραπέζι ο Σταύρος Ψυχάρης του ΔΟΛ, καθώς θεωρεί ότι ο Τύπος υπέστη ζημιά από την πολιτική προσφορών. Στόχος ήταν η συμφωνία με τον Γ. Μπόμπολα του «Πήγασου», στο πλαίσιο της μείωσης του κόστους, αλλά οι συζητήσεις σε πρώτη φάση δεν καρποφόρησαν, αφού «Το Βήμα» κατάφερε να εκτινάξει τις πωλήσεις του για αρκετές εβδομάδες μέσω της προσφοράς των αναγνωστικών, ενώ το Έθνος «απάντησε» με βιβλία του Ν. Καζαντζάκη, προσπάθεια που επίσης υπήρξε επιτυχής.

Πάντως, όπως επίσης αναφέρεται, με την ιδέα της κατάργησης των προσφορών συμφωνούν και οι Αναστασιάδης-Καραμήτσος του «Πρώτου Θέματος», αλλά και ο Θέμης Αλαφούζος της «Καθημερινής», ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει μόνος του αν δεν υπάρξει συμφωνία.

Στον αντίποδα εμφανίζεται ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος φέρεται να εκφράζει σοβαρές αντιρρήσεις για την κατάργηση των προσφορών, καθώς η Real News κυκλοφορεί μόνο σε ακριβή έκδοση και μια τέτοια ενέργεια θα ήταν επιζήμια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.