Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Γάτα το έσκασε για… οκτώ χρόνια!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήθελε να αποφύγει τα εμβόλια - Δείτε τις φωτογραφίες.

Στον Jesse τον γάτο δεν άρεσαν καθόλου τα εμβόλια. Έτσι, σε ηλικία 18 μηνών, το έσκασε από το κλουβί του ενώ βρισκόταν στο κτηνιατρείο στο Στάνφορντ και επέστρεψε σπίτι του έπειτα από… οκτώ χρόνια!

Οι ιδιοκτήτες του Lesley και Colin Corbett και οι κόρες τους Grace και Saskia έψαχναν για μέρες για να τον βρουν, κόλλησαν αφίσες με τη φωτογραφία του και έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά τελικά εγκατέλειψαν κάθε ελπίδα καθώς τα χρόνια περνούσαν.

Ξαφνικά, τον περασμένο μήνα έλαβαν ένα τηλεφώνημα από τον κτηνίατρο που τους ενημέρωσε πως κάποιος τού πήγε τον γάτο, τον οποίο είχε βρει να περιφέρεται στο σπίτι του.

Εκτός από ένα μικρό τραύμα στο πόδι, ο Jesse ήταν σε καλή κατάσταση και ο κτηνίατρος κατάφερε να εντοπίσει την οικογένειά του μέσω του μιρκοτσίπ που έφερε.

«Η Grace ήταν έξι χρονών όταν ο γάτος εξαφανίστηκε, είχε καταρρεύσει γιατί ήταν ένα δώρο για εκείνη. Μόλις μπήκα στο
σπίτι με τον Jesse στην αγκαλιά οι κόρες μου έβαλαν τα κλάματα, δεν τον είχαν ξεχάσει ποτέ;!», λέει στην Daily Mail η 48χρονη Lesley.

«Δεν έχουμε ιδέα τι έκανε οκτώ χρόνια αλλά είμαστε ευτυχισμένοι που μας ήρθε πίσω. Αρχικά δεν έδειχνε να μας αναγνωρίζει. Τώρα που ζει μαζί μας μια εβδομάδα, φαίνεται να συνειδητοποιεί ποιοι είμαστε», προσθέτει.

Δείτε τις φωτογραφίες...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.