Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου προχωρά σήμερα η ΠΟΕ - ΟΤΑ, προκειμένου οι εργαζόμενοι στους δήμους να δώσουν το «παρών» στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου παραπέμπεται σε δίκη το 35μελές γενικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας για κινητοποιήσεις που έγιναν τον Οκτώβριο του 2011.

Στις 12 το μεσημέρι προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο 2 των δικαστηρίων. Η Ομοσπονδία καλεί τους εργαζόμενους να παραστούν και «να δώσουν ισχυρό μήνυμα αντίστασης σε όσους επιχειρούν την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό τους».

«Η παραπομπή στο δικαστήριο πραγματοποιείται την περίοδο που η μνημονιακή συγκυβέρνηση προετοιμάζει τη χαριστική βολή στην τοπική αυτοδιοίκηση, βγάζοντας σε διαθεσιμότητα-απόλυση άλλους 6.000-8.000 εργαζόμενους, διαλύοντας δομές και υπηρεσίες, προωθώντας το στρατηγικό της στόχο που είναι η πλήρης ιδιωτικοποίησή τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ διαμηνύει πως «η κινητοποίηση αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα του νέου κύκλου αγώνων ενάντια στις σχεδιαζόμενες νέες απολύσεις εργαζομένων και στη διάλυση των υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.