Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

«Μπλόκο» στην ενημέρωση για Σουμάχερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Μπλόκο» στην ενημέρωση για Σουμάχερ.

Μετά από απόφαση των γιατρών του Μίχαελ Σουμάχερ, πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία του θα έχουν μόνο οι θεράποντες ιατροί και όχι όλο το προσωπικό του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ.Μετά την έκκληση της συζύγου του Μίχαελ Σουμάχερ, Κορίνα, στα ΜΜΕ να αποχωρήσουν από το χώρο του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται ο πρώην πιλότος της Formula 1, η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του περιορίζεται ακόμη περισσότερο.

Όπως έγινε γνωστό, μετά από απόφαση των γιατρών, στα ιατρικά αρχεία για τον «Σούμι» θα έχουν πλέον πρόσβαση μόνο οι θεράποντες γιατροί. Μέχρι τώρα πρόσβαση είχε όλο το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, περίπου 1.600 άτομα.

Οι άνθρωποι του νοσοκομείου είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά στην πληροφόρηση που υπάρχει για τον 45χρονο άνδρα. Μέχρι τώρα έχουν εκδώσει ελάχιστα ιατρικά ανακοινωθέντα και θέλουν να αποφύγουν την καλλιέργεια υπεραισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας που μπορούν να επιφέρει μαζική και ανεξέλεγκτη ροή πληροφοριών από τους γιατρούς προς τα ΜΜΕ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.