Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Έχει να κάνει μπάνιο 60 χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το δέρμα του μοιάζει με ερπετού. Κι όμως είναι άνθρωπος που ζει σε άνυδρη κι ερημική περιοχή του Ιράν. Στον πρώτο φωτογράφο που κατάφερε να τον εντοπίσει είπε ότι έχει να κάνει μπάνιο 60 χρόνια.Το δέρμα του μοιάζει με ερπετού. Κι όμως είναι άνθρωπος που ζει σε άνυδρη κι ερημική περιοχή του Ιράν. Στον πρώτο φωτογράφο που κατάφερε να τον εντοπίσει είπε ότι έχει να κάνει μπάνιο 60 χρόνια.

Το δέρμα του είναι φολιδωτό. Η όψη του τρομακτική. Ο 80χρονος που ζει σχεδόν όπως οι πρωτόγονοι, βρίσκεται εν έτει 2014 στο Ιράν. Στρέφει το βλέμμα του στον ουρανό. Σημαίνει άρνηση όταν του λένε να κάνει μπάνιο. Την απάντηση αυτή δίνει εδώ και εξήντα χρόνια.Πρόκειται για τον 80χρονο Αμού Χατζί, που ζει στο χωριό Ντέζγκα στην επαρχία Φαρς του Ιράν.

Στις εικόνες που τράβηξε, πρόσφατα, ένας φωτογράφος, ο ηλικιωμένος άνδρας μοιάζει καταπληκτικά με το ξερό και άνυδρο τοπίο της περιοχής.Ο ίδιος ζει μία πρωτόγονη ζωή σε ένα μικρό μισογκρεμισμένο κτίσμα. Η μόνη του συνήθεια είναι μια πίπα με την οποία καπνίζει κοπριά ζώων.Κανείς δεν ξέρει, γιατί ο Χατζί αποφάσισε να σταματήσει να κάνει μπάνιο.

Ωστόσο, φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή του χωρίς αυτό, όπως φαίνεται, άλλωστε από τις φωτογραφίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.