Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Δώρισαν τα μάτια της 23χρονης φοιτήτριας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ακόμη και τη δύσκολη ώρα του πόνου για τον χαμό του παιδιού τους, οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας από το Μεσολόγγι, που έχασε άδικα τη ζωή της στο τραγικό τροχαίο στα Μάλγαρα, δεν δίστασαν να προβούν σε μία μεγαλειώδη πράξη ανθρωπιάς. Δώρισαν τους κερατοειδείς του παιδιού τους, χαρίζοντας το φως σε δύο συνανθρώπους μας.

«Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά... Μη μου λέτε τίποτα άλλο...». Τα συγκλονιστικά αυτά λόγια ανήκουν στην τραγική μητέρα της 23χρονης φοιτήτριας Ειρήνης Τριανταφύλλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.



Μάλιστα, ο αδερφός της 23χρονης Ειρήνης ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τους υπευθύνους για να τους πει ότι θα ήθελε να δωρίσει να όργανα της αδερφής του.

Ο αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας στο ΑΠΘ, Νικόλαος Ζιάκας, αναφέρει στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακεδονία», η οποία αποκάλυψε το θέμα, ότι οι κερατοειδείς της 23χρονης θα μεταμοσχευθούν αύριο σε δύο νεαρούς άνδρες.

Πρόκειται για έναν 29χρονο από τη Λάρισα κι έναν 30χρονο από το Κιλκίς που πάσχουν από κερατόκωνο σε προχωρημένη μορφή και βρίσκονται επί έναν χρόνο σε αναμονή για μόσχευμα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.