Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Αναγνώστης προειδοποιεί για "νέα Ρόδο"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με αφορμή την προ ημερών τραγωδία στη γέφυρα της Κρεμαστής στη Ρόδο, ο αναγνώστης μας Μιλτιάδης Βράτσος, πολιτικός μηχανικός & πραγματογνώμονας των Πρωτοδικείων Αθηνών-Πειραιώς, προειδοποιεί για πιθανή νέα τραγωδία αυτή την φορά στην Πελοπόννησο.

Γράφει χαρακτηριστικά:

"Στην Λακωνία, στην Εθνική Οδό Σπάρτης-Νεάπολης-Μονεμβασιάς, μεταξύ Σκάλας και Βλαχιώτη, υπάρχει αυτό το κατασκεύασμα που αποτελεί "γέφυρα" του ποταμού Ευρώτα και από την οποία διέρχονται καθημερινα χιλιαδες οχήματα από απλά επιβατικά μεχρι λεωφορεία και σιλοφόρα μεταφοράς σκυροδέματος βάρους δεκάδων τόνων!

Βεβαίως πουθενά δεν εμφανίζεται η "κλαση" της γέφυρας για τους γνωρίζοντες, αφού ειναι βέβαιο ότι κανείς μηχανικός δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, καθ´ όσον η γέφυρα αυτή, ειναι μια λαιμητόμος. Επιτέλους, τόσες δεκάδες χρόνια, αν όχι κάποιος απο τους πολιτικάντηδες που πηγαινοέρχονται καθημερινά, κάποιος εισαγγελέας δεν πρέπει να ενδιαφερθεί και να διατάξει τον τεχνικό έλεγχο της γέφυρας, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις; Μήπως πρέπει να θρηνήσουμε κάποια εκατόμβη για να ενδιαφερθεί καποιος αρμόδιος; Επιτέλους γιατί τέτοια υποκρισία και εως πότε;"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.