Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΣΑμεΑ: Ε.Σ.Α.μεΑ. - Κάπα Research: Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας κοινής γνώμης για τα Άτομα με Αναπηρία Δευτέρα 2/12/2013 και ώρα 17.30 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28.11.2013

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) με την ευκαιρία της 3ης Δεκέμβρη - Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, ανέθεσε στην Κάπα Research τη διεξαγωγή πανελλαδικής έρευνας κοινής γνώμης με θέμα τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία. Σκοπός της έρευνας είναι ο εντοπισμός και η αποτύπωση γνώμης και στάσεων του γενικού πληθυσμού στα θέματα των ατόμων με αναπηρία εν μέσω κρίσης

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της έρευνας η ΕΣΑμεΑ καλεί σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17.30 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace (Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη, Αίθουσα Αλέξανδρος Ι).

Τον συντονισμό της συνέντευξης και την συνολική παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου.
Παρακαλούμε για την κάλυψη.

Το πρωί της ίδιας ημέρας η έρευνα της Κάπα Research θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα στις 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο TITANIA (Πανεπιστημίου 52). Τον συντονισμό της συνέντευξης και τη συνολική παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 95 KB).



Πηγή: http://www.esaea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.