Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Διεθνής συνεργασία στην έρευνα για την εξαφάνιση της Madeleine

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στοιχεία τηλεφωνικών συνομιλιών στο μικροσκόπιο.

Στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Madeleine McCann το 2007 αναζητεί η Scotland Yard αναλύοντας πληροφορίες από τα κινητά τηλέφωνα όλων όσων βρίσκονταν στο πορτογαλικό θέρετρο από όπου το κορίτσι εξαφανίστηκε.



Όπως γράφει το Sky News, δεκάδες Βρετανοί αστυνομικοί απασχολούνται στη λεγόμενη «Επιχείρηση Grange» ενώ υπάρχει και αυξημένη συνεργασία με τις αρχές στην Πορτογαλία.

Η Metropolitan Police τονίζει πως οι συνεργαζόμενοι αστυνομικοί είναι «επαγγελματίες και αφοσιωμένοι» και πως δεν είχαν εμπλακεί στην αρχική έρευνα, η οποία έκλεισε.

Υπάρχει επίσης επαφή με τις αρχές άλλων χωρών για τη χορήγηση βοήθειας, λόγω των ανθρώπων πολλών εθνικοτήτων που βρίσκονταν στο Αλγκάρβε τις ημέρες εξαφάνισης της Madeleine.

Το κοριτσάκι ήταν 3 ετών όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι που νοίκιαζε η οικογένειά της για διακοπές στην πόλη Praia Da Luz στο Αλγκάρβε.

Οι πορτογαλικές αρχές έκλεισαν την υπόθεση ενώ αρχικά είχαν επικεντρώσει την έρευνα στους γονείς της μικρής, τους οποίους θεωρούσε υπόπτους.

Τώρα στο μικροσκόπιο έχουν μπει 41 άτομα, 15 από τα οποία είναι Βρετανοί πολίτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.