Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Το κατεστραμμένο πρόσωπο δεν πτοεί τη γενναία 21χρονη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δέχτηκε επίθεση με οξύ όμως δεν το βάζει κάτω.

Η 21χρονη Naomi Oni γνώρισε τη φρίκη, όταν τον προηγούμενο Δεκέμβριο δέχτηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο. Η ουσία κατέστρεψε το πρόσωπο της άτυχης γυναίκας, όμως αυτή δεν το έβαλε κάτω.

Παρά τα σημάδια, η Naomi αισθάνεται χαρούμενη με ό,τι μπορεί να κάνει για να βελτιώσει βήμα-βήμα την εμφάνισή της. Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει επέμβαση στα βλέφαρα, πρόσφατα προχώρησε στην αποκατάσταση των φρυδιών της.

Για την αποκατάσταση, έπρεπε να περιμένει μέχρι τώρα ώστε το δέρμα της να έχει θεραπευτεί. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η Daily Mail, εφάρμοσε μια εξελιγμένη ημι-μόνιμη τεχνική μέικαπ που προσομοιώνει τις αληθινές τρίχες.

«Το κλειδί είναι να προσομοιώνεις την εμφάνιση των φυσικών τριχών», περιγράφει η Debra Robson που εφάρμοσε την τεχνική.

«Είναι πανέμορφα, είμαι τόσο ευχαριστημένη που τα έκανα», δήλωσε η Naomi. Όσο για την περιπέτεια που πέρασε, εξηγεί πως σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστούν χρόνια επεμβάσεων με λέιζερ για την αποκατάσταση του προσώπου.

Ωστόσο, ακόμη δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί δέχτηκε επίθεση. «Ρωτούσα, “γιατί εμένα;” Δουλεύω σκληρά, είμαι καλός άνθρωπος», λέει. Η δίκη θα πραγματοποιηθεί στο τέλος αυτού του χρόνου.

Δείτε φωτογραφίες της Naomi όπως είναι σήμερα και όπως ήταν πριν την επίθεση…












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.