Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Μια ταινία για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Κάποιοι... με τις πράξεις τους στο παρόν, αναιρούν μελλοντικές δυσμενείς καταστάσεις και επιλέγουν να ζήσουν την καλύτερη εκδοχή του χρόνου τους...» αναφέρουν οι δημιουργοί της ταινίας μικρού μήκους με τον τίτλο «CUT».

«Το Can Undo Time (CuT) είναι μια ταινία μικρού μήκους η οποία αντιτάσσεται στο μακάβριο φαινόμενο της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας. Σκοπός της είναι να φέρει στο προσκήνιο αυτό το θλιβερό φαινόμενο με σκοπό, την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την εξάλειψή του. Είναι αλληγορική ταινία στους χρόνους που διαδραματίζεται, στις τοποθεσίες, στο σενάριο, ακόμη και στις μουσικές επιλογές της, οπότε προτείνεται σε όσους την παρακολουθήσουν, να το κάνουν χωρίς διακοπές και σε full HD ανάλυση εάν η σύνδεση το επιτρέπει.

Προσπαθήσαμε πολύ να αποδώσουμε μέσω των χαρακτήρων της ταινίας, πολλές και μικρές καθημερινές ιστορίες που βιώνουμε όλοι και μπορείτε να τις αναζητήσετε πίσω από κάθε φράση! Είναι ερασιτεχνική παραγωγή φυσικά, όμως έγινε πραγματικότητα χάρη στην επαγγελματική διάθεση όσων συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της!» τονίζουν.

Δείτε το Βίντεο:
Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.