Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η απόλυτη διασκέδαση μεταφέρεται στο Ακάνθους στο κέντρο της Αθήνας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το αγαπημένο στέκι της παραλιακής τώρα κοντά μας και το χειμώνα.

Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα μαγαζί που έχει γράψει ιστορία, στην καλοκαιρινή νυχτερινή ζωή της πόλης. Με 12 χρόνια πρωτιάς στις επιλογές όσων γνωρίζουν από αυθεντική διασκέδαση, το αγαπημένο στέκι της παραλίας της Γλυφάδας, «ανηφορίζει» προς το κέντρο της πόλης, και βάζει στοίχημα ότι θα αποτελέσει επίσης σημείο συνάντησης και το χειμώνα.

Στη γωνία Ανδρονίκου και Τζαφέρη, στο Ρουφ, στο γνωστό hot spot, η ιστορία επαναλαμβάνεται, με ημερομηνίας έναρξης την Παρασκευή στις 25/10, ταξιδεύοντας μας και πάλι στις παλιές καλές εποχές, όταν το κέφι διαδραμάτιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νυχτερινή ζωή της πόλης και η διασκέδαση δεν τελείωνε πριν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από έναν τέτοιο χώρο, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο εξαιρετικός χώρος του εστιατορίου, όπου οι λάτρεις του ποιοτικού φαγητού θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δημιουργίες της μεσογειακής κουζίνας οι οποίες ανανεώνονται για να κρατήσουν το ενδιαφέρον των οπαδών της αμείωτο. Όσο δοκιμάζετε κάποια από τα εμπνευσμένα πιάτα του σεφ ελληνικές και ξένες mainstream επιλογές, “ντύνουν” μουσικά το δείπνο σας.

Κι αν το spot και ο χώρος του Ακάνθους, που μέχρι πριν λίγους μήνες είχατε συνηθίσει, διαφοροποιήθηκαν, η φιλοσοφία μένει η ίδια και πάντα πιστή στο τρίπτυχο της επιτυχίας: γνώριμες μουσικές, ανεβασμένη διάθεση, funny κόσμος. Δώστε ραντεβού λοιπόν στο ανανεωμένο fun restaurant για ένα χειμωνιάτικο πάρτι, με άρωμα... καλοκαιριού!

Ανοιχτά: Παρασκευή-Κυριακή από τις 21.00

Από 35 ευρώ/ άτομο

(Ανδρονίκου & Τζαφέρη 11, Ρουφ, τηλ. 210 3422886, www.opus-akanthus.gr,www.facebook.com/Akanthus).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.