Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Παντρεύτηκαν μαζί για να τις δει νύφες η ετοιμοθάνατη μητέρα τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η μητέρα των νυφών πέθανε 12 ώρες μετά την τέλεση του μυστηρίου.

Η Sarah, η Kaylee και η Jodie Swales είναι οι τρεις αδερφές ηλικίας 19, 21 και 22 ετών αντίστοιχα, που παντρεύτηκαν μαζί, ώστε η μητέρα τους που έπασχε από καρκίνο, να προλάβει να τις δει να παντρεύονται.

Οι τρεις κοπέλες είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν στις 26 Οκτωβρίου, αλλά η κατάσταση της υγείας της μητέρας τους επιδεινώθηκε και έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν την Κυριακή το απόγευμα εκπληρώνοντας την τελική επιθυμία της να τις καμαρώσει νυφούλες πριν πεθάνει.

Περιτριγυρισμένες από φίλους και συγγενείς και με την αγαπημένη τους μητέρα Becky και τον πατέρα τους Otis στην πρώτη σειρά, οι αδελφές παντρεύτηκαν με τη σειρά, η μια μετά την άλλη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που η μητέρα μας βρίσκεται μαζί μας, αλλά γνωρίζουμε πως πιθανότατα αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα κάνουμε κάτι μαζί της και μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση», δήλωσαν οι νύφες με ένα στόμα.

Ο τριπλός γάμος πραγματοποιήθηκε στο Snellville, της Τζόρτζια και η μητέρα των νυφών πέθανε 12 ώρες αργότερα, χτυπημένη από καρκίνο στο ήπαρ, που βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο χωρίς οι γιατροί να μπορούν να κάνουν τίποτα...

Δείτε τις φωτογραφίες από τον τριπλό γάμο...















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.