Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Έως τις 18 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τρία προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λήγει σε τρεις ημέρες η υποβολή αιτήσεων.

Στις 18 Οκτωβρίου 2013 λήγει η υποβολή αιτήσεων για 3 προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα www.espa.gr, του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΟΑΕΔ που είναι ο φορέας που τα διαχειρίζεται πρόκειται για τα εξής:

- Ειδικό Διετές Πρόγραμμα Ενίσχυσης Εργοδοτών με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 25.000 ανέργων από το Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού που είναι αναρτημένο στο σύνδεσμοhttp://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=981.

- Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού (Δήμων και Περιφερειών) για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 55-64 ετών σε 5.000 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης από το Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού που είναι αναρτημένο στο σύνδεσμο http://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=1943.

[- Τοπικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα για 680 ανέργους των επιχειρήσεων ΤΕΞΑΠΡΕΤ ΑΕ, ΜΑXIM ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ ΑΕ, ROBERTO ΑΒΕΕ, ΝΟΒΑ KNIT AE, BELLE AE, ΠΑΚ.ΚΕΝΤΑΠΟΤΖΙΔΗ ΑΕ, ΕΥΡΩΒΑΦΗ ΑΕ, EUROHOUSE AE και ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ ΑΕ, του Νομού Θεσσαλονίκης από το Ε.Π. Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων που είναι αναρτημένο στο σύνδεσμοhttp://www.espa.gr/el/Pages/ProclamationsFS.aspx?item=1961.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΟΑΕΔ στοwww.oaed.gr και να υποβάλλουν αιτήσεις στην ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων http://ait.oaed.gr/.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.