Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Δεν έπαυσε τον επίορκο και... καταδικάστηκε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένοχος για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε από το Εφετείο Θράκης στην Κομοτηνή ο δήμαρχος Τοπείρου , ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για το ίδιο αδίκημα πριν από μερικούς μήνες.

Η δίκη του Δημάρχου Τοπείρου, ο οποίος πριν από περίπου δύο εβδομάδες με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης κ. Αθανάσιου Καρούντζου τέθηκε σε καθεστώς προσωρινής αργίας, ξεκίνησε τη Δευτέρα, ενώ διεκόπη και συνεχίστηκε με την εξέταση των μαρτύρων την Τρίτη.

Η Εισαγγελέας της έδρας μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας πρότεινε την ενοχή του κ. Χατζηευαγγέλου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο δήμαρχος Τοπείρου κάθισε στο σκαμνί την άνοιξη του 2013, για παράβαση καθήκοντος καθώς δεν έθεσε σε παύση ανταποκριτή του ΟΓΑ ο οποίος είχε καταδικαστεί τελεσιδίκως για υπεξαίρεση. Πρωτοδίκως καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλακή με στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για έναν χρόνο, ενώ ο ίδιος άσκησε έφεση.

Μετά από μια σύντομη διακοπή, η έδρα έκρινε ένοχο τον δήμαρχο Τοπείρου διατυπώνοντας την πρωτόδικη ποινή που το είχε επιβληθεί.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.