Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Παρούσα στην πανελλαδική απεργία της 6ης Νοεμβρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στόχος η ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.

Τη συμμετοχή της στην πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει για τις 6 Νοεμβρίου η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Με τον καθημερινό και διαρκή αγώνα μας, αντιστεκόμαστε σε μια πολιτική που έχει οδηγήσει την κοινωνία στην φτώχεια και στην εξαθλίωση», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ, η οποία κάνει λόγο για «καθημερινή αλλά χωρίς αποτέλεσμα προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους και την κοινωνία».

«Η εικονική πραγματικότητα που προσπαθεί να κατασκευάσει με τη βοήθεια των ΜΜΕ δεν μπορεί πλέον να αποπροσανατολίσει κανέναν.

Το success story, το πρωτογενές πλεόνασμα και οι υποσχέσεις ότι δεν θα παρθούν νέα οριζόντια μέτρα δεν πείθουν πλέον κανένα, καθώς συνεχίζει την ίδια πολιτική. Όμως το προσχέδιο του προϋπολογισμού τους διαψεύδει πανηγυρικά», αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

«Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στα Δημόσια κοινωνικά αγαθά βρίσκονται και πάλι στο στόχαστρο.

Οι άμεσες απολύσεις 15.000 εργαζομένων προετοιμάζονται, ενώ με το 3ο κύμα διαθεσιμότητας 12.500 εργαζόμενοι, που ο μεγαλύτερος αριθμός θα προέρχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπαίνουν στο προθάλαμο της απόλυσης.

Οι νέες αλλαγές – ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση το μόνο που θα επιτύχουν και πάλι είναι νέες μειώσεις στις συντάξεις (κύρια και επικουρική) και στο εφάπαξ. Ενώ νέα επίθεση ετοιμάζουν στο τσεκουρωμένο εισόδημά μας και στην επιβολή νέων φόρων», υπογραμμίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.