Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Εφτά μέρες γεμάτες μουσική

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συναυλίες στην Αττική από 16-23 Αυγούστου.

Πολλές είναι οι επιλογές διασκέδασης για όσους είτε έχουν μόλις επιστρέψει από τις διακοπές ή την ανάπαυλα του Δεκαπενταύγουστου είτε περνούν το καλοκαίρι τους στην Αττική. Είναι πολλές οι συναυλίες που διοργανώνονται, από σήμερα έως τις 23 Αυγούστου, σε πολλές περιοχές κοντά στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα:

Μαρινέλα, Κώστας Χατζής στο Λουτράκι (16 Αυγούστου), στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας (18 Αυγούστου)

Τριάντα έξι χρόνια μετά τις εμφανίσεις τους στην μπουάτ «Σκορπιός», οι δύο ερμηνευτές δίνουν καλοκαιρινό «Ρεσιτάλ», με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή. Ώρα: 21:30. Εισιτήριο: ευρώ 15.

Πάνος Μουζουράκης- The Big Band Project στη Ραφήνα (19 Αυγούστου)

O Πάνος Μουζουράκης «παίζει» με το Big Band Project σε μία βραδιά με swing διάθεση, funk, soul, ροκ μελωδίες αλλά και πολλές εκπλήξεις από την καινούρια του δισκογραφική δουλειά, τον «Στόχο». Με τη συνοδεία των επτά μουσικών και των τριών τραγουδιστών της πιο φρέσκιας και φευγάτης μπάντας, ο Πάνος Μουζουράκης θα εμφανιστεί στο Stage Musicafe (Λεωφόρος Αλέξανδρου Φλέμινγκ 1, Ραφήνα). Τηλ.: 22940-28310, 6932-636514. Ώρα: 22:00. Εισιτήριο: 7 ευρώ.

Koza Mostra στον Άλιμο (21 Αυγούστου)

Η μπάντα που εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στην Eurovision, με το τραγούδι «Alcohol is Free» και σε ρυθμούς ska, Balkan, rock, punk, indie ακόμη και ρεμπέτικα του μεσοπολέμου θα εμφανιστεί για μία μοναδική συναυλία στο Bolivar Beach Bar, στον Άλιμο. Ώρα: 21:00. Ελεύθερη είσοδος.

Locomondo στη δημοτική πλαζ Αυλακίου (22 Αυγούστου)

Η μεγάλη μουσική παρέα των reggae, ska και latin ρυθμών, που έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων ακροατών, έρχεται με τα τραγούδια της, την ενέργεια και τη ζωντάνια της να μετατρέψουν μία ακόμη συναυλία τους σε ένα πάρτυ, στη δημοτική πλαζ Αυλακίου. Ώρα: 21:00. Εισιτήριο: 10 ευρώ.

Υπόγεια Ρεύματα- Τσαλακωμένες μέρες στη Ραφήνα (23 Αυγούστου)

Με ηλεκτρικό στίχο και λυρικό ήχο, τα Υπόγεια Ρεύματα δίνουν φωνή στα ξεχασμένα αλλά και επίκαιρα κομμάτια της δισκογραφίας τους, σε μία μοναδική συναυλία στη Ραφήνα. Βουτώντας στα παλιά τους κομμάτια, ξαναθυμούνται τις τότε επιρροές τους και τις ενώνουν με τις νεότερες, στο Stage Musicafe (Λεωφόρος Αλέξανδρου Φλέμινγκ 1, Ραφήνα). Τηλ.: 22940-28310, 6932-636514. Ώρα: 22:00. Εισιτήριο: 7 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.