Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Κηφισιά: «Μενάνδρεια 2013»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είναι κάποιες βραδιές καλοκαιριού που η Τέχνη... σου ανοίγεται!

Που έχει στόχο την καθαρή ψυχ-αγωγί-α. Σαν μια άλλη πνευματική «τροφή» που στις μέρες μας όλοι έχουμε ανάγκη.

Με τις παραπάνω σκέψεις κατά νου δημιουργήθηκε το φετινό πρόγραμμα του Κύκλου Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2013». Ενός πολυ-θεματικού Φεστιβάλ που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό τη Δευτέρα 26 Αυγούστου ενώ ολοκληρώνει τις εκδηλώσεις του τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Μουσικό-Θεατρικό-Χορευτικές παραγωγές για όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα, αρκετές με ελεύθερη είσοδο για το κοινό αλλά και ορισμένες με προσιτό εισιτήριο για όλο τον κόσμο. Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας που αποτέλεσε και έναν από τους βασικούς άξονες διαμόρφωσης του προγράμματος του Φεστιβάλ «Μενάνδρεια 2013».

Ένας κύκλος 26 εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην πλειοψηφία τους στο Αίθριο του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) και το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο (Λ.Κηφισίας 192) αλλά και σε χώρους όπως το Θέατρο Εργατικών Κατοικιών1η Μάη στην Κάτω Κηφισιά, το Εντευκτήριο Εκάλης (Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη), το Δημοτικό Λαϊκό θέατρο Νέας Ερυθραίας (Ι. Δρυμπέτη & Κερκύρας), το 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς (Πατρών & Κορίνθου –Κηφισιά), η Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά και στο ΑΛΩΝΙΑ-Γήπεδο Μπάσκετ στην Οδό Μπακογιάννη.

Συναυλίες-ρεσιτάλ-αφιερωματικές βραδιές που περιλαμβάνουν κλασσική μουσική, νοσταλγικές νότες και τραγούδια μιας άλλης εποχής, παραδοσιακή μουσική, κινηματογραφικές «μουσικές εικόνες», jazz αυτοσχεδιασμούς, rock ανατροπές, διαχρονικές μπαλάντες και αξέχαστα λαϊκά τραγούδια.

Θεατρικές παραστάσεις στις οποίες θα παρακολουθήσουμε μονόπρακτα και αυτοβιογραφίες, αφηγήσεις και απαγγελίες, σατιρικές παραγωγές, αφιερώματα σε θεατρικούς συγγραφείς αλλά και μια παιδική θεατρική παράσταση.

Χορευτικές βραδιές –Είτε στην πιο παραδοσιακή του μορφή ή στην πιο μοντέρνα προσέγγισή του, ο χορός ήταν και είναι μια μορφή έκφρασης.

Όποια και αν είναι η διάθεσή σας, από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου (μέχρι και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου) ο Κύκλος Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2013» σας προτείνει μια πολυ-θεματική διέξοδο στην ψυχαγωγία σας.



Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ από τα sites:

www.kifissia.gr & www.vikelaskifissia.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.