Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Κρατούσε 18χρονη αλυσοδεμένη και τη βίαζε επί 11 ημέρες!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γυναίκα έζησε την κόλαση στα χέρια 36χρονου άνδρα.

Στο αυτοσχέδιο κελάρι στο υπόγειο σπιτιού, μία 18χρονη από την Κίνα έζησε τις πιο φρικτές ημέρες της ζωής της, στα χέρια ενός 36χρονου που την κρατούσε δια της βίας επί έντεκα μέρες και τη βίαζε επανειλημμένα.

Όπως γράφουν κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας την κρατούσε αλυσοδεμένη μέχρι που εκείνη κατάφερε να διαφύγει χρησιμοποιώντας έναν νυχοκόπτη!

Ο Chen Xiaolong πήρε την κοπέλα με το τρίκυκλό του έξω από ένα κλαμπ. Στη συνέχεια εκείνη βρέθηκε δεμένη, φιμωμένη και υπό την απειλή ενός μαχαιριού κι ενός taser- που προκαλεί ηλεκτροσόκ- να οδηγείται στο υπόγειο του Chen όπου και δέχθηκε πολλές σεξουαλικές επιθέσεις.

Στη διάρκεια του 11ήμερου της κράτησής της υπέστη απίστευτη κακοποίηση και τελικά κατάφερε να κόψει τις αλυσίδες της με τη λίμα νυχοκόπτη και να ζητήσει βοήθεια φωνάζοντας από το παράθυρο.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία η οποία τη γλίτωσε από την κόλαση που ζούσε.

Τότε αποκαλύφθηκε και ο τρόμος στο σπίτι του 36χρονου: Μία τρύπα δίπλα στο κρεβάτι του οδηγούσε σε ένα υπόγειο 3 μέτρα μήκος, 1 μέτρο πλάτος και 1,5 μέτρο ύψος όπου υπήρχε μόνο μία κουβέρτα, μία λάμπα κι ένας ανεμιστήρας.

Η άτυχη κοπέλα έμενε εκεί γυμνή και αλυσοδεμένη αλλά ο 36χρονος της επέτρεψε δύο φορές να κάνει μπάνιο έξω από την «τρύπα» όπου την ανάγκαζε να ζει, όπως ο ίδιος είπε στην αστυνομία.

Ο Chen τη βίασε πολλές φορές απειλώντας πως θα τη σκοτώσει και την φωτογράφιζε γυμνή για να την ταπεινώσει.

Ο ίδιος είπε πως εμπνεύστηκε από online μυθιστορήματα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.