Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

"Ουρά" για το site της απιστίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιρρεπείς στις «περιπέτειες» φαίνεται πως είναι οι παντρεμένοι Έλληνες καθώς η κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία εύρεσης ερωτικού συντρόφου για δεσμευμένους στον κόσμο που έκανε πρεμιέρα και στη χώρα μας πριν από λίγους μήνες, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 50.000 μέλη.

«Η ζωή είναι σύντομη. Κάνε μια σχέση». Το σύνθημα του δημιουργού της δημοφιλής ιστοσελίδας ashleymadison.com φαίνεται πως ακολουθούν πιστά οι Έλληνες που έχουν γίνει φανατικοί υποστηρικτές από την πρεμιέρα του σαιτ στις 13 Φεβρουαρίου.

50.421 Έλληνες αναζητούν μέσω του εξειδικευμένου σαιτ εφήμερους ερωτικούς συντρόφους χωρίς «απαιτήσεις». «Μέσα σε πέντε μήνες που η ιστοσελίδα λειτουργεί στη χώρα μας, παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση στους χρήστες» αναφέρει η Κατιλένα Αλπε, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ashleymadison.com. Αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παντρεμένα ζευγάρια σήμερα, τονίζει ότι «ο καθένας επιλέγει να ζήσει τη ζωή του και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα κάνει τη ζωή πιο εύκολη και λιγότερο επικίνδυνη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κάθε εννέα δευτερόλεπτα προστίθεται και ένα νέο μέλος».

Οι άντρες φαίνεται να αποτελούν το 65,9% των Ελλήνων χρηστών έναντι του 34,1% των γυναικών. Κι ενώ για τις ηλικίες μέχρι τα 30, τα δύο φύλα μοιράζονται αριθμητικά, στις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες οι άντρες κυριαρχούν, με την κατηγορία χρηστών άνω των 65 να σημειώνει καμία γυναίκα.

Ο μέσος όρος ηλικίας κινείται στις γυναίκες στα 35 χρόνια και στους άντρες στα 37, ενώ στις άλλες χώρες είναι μόλις 30 χρόνια στις γυναίκες και 45 για τους άντρες.

Η ανωνυμία που εξασφαλίζει ο διαδικτυακός κόσμος απελευθερώνει τα μέλη του που, αναζητώντας εξωσυζυγική περιπέτεια, συζητούν άφοβα για την οικογενειακή τους κατάσταση σε «πριβε» συνομιλίες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.