Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Minibus με την χορηγία του ΟΠΑΠ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε μία λιτή αλλά συγκινητική τελετή που λόγω της εποχής που διάγουμε αποκτά άλλο συμβολισμό, πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί, στην πλατεία Δημαρχείου, η παράδοση-παραλαβή ενός σύγχρονου και ασφαλούς mini-bus, χορηγία του ΟΠΑΠ προς τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του δήμου Ρόδου, για να διευκολύνει στο εξής τις μετακινήσεις από και προς τα σπίτια των παιδιών με ειδικές ανάγκες, λύνοντας έτσι ένα μεγάλο ζήτημα για τους γονείς.
Minibus με την χορηγία του ΟΠΑΠ

Στην πλατεία Δημαρχείου, παρουσία του δημάρχου Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά, του αντιπεριφερειάρχη κ. Αντώνη Χατζηιωάννου, της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρόδου κας Λίτσας Κρεμαστινού-Ροδίτη, της περιφερειακής Συμβούλου για θέματα Πρόνοιας κ. Δέσποινας Μουτάφη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Παύλου Τσίπρα, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων, γονέων, αλλά και των ίδιων των παιδιών με αναπηρία, η κ. Ευαγγελία Λάμπρου, Διευθύντρια Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΠΑΠ, παρέδωσε το λεωφορείο και απάντησε στο σχετικό αίτημα για τη δωρεά ενός ακόμα λεωφορείου ότι «θα εξεταστεί με θετική διάθεση από τον Οργανισμό που εκπροσωπεί».

Αξίζει να τονιστεί ότι τα δύο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Πνοή» και «Εστία», που λειτουργούν με τις προσπάθειες του Δήμου -τώρα πια κυρίως με ίδιους πόρους- χρηματοδοτούνται και από την Περιφέρεια, μετά από σχετική προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε με τον δήμο.

«Είναι πολιτική μας επιλογή να λειτουργούν οι κοινωνικές δομές» υπογράμμισε ο κ. Κουσουρνάς, τονίζοντας την κοινωνική συνεισφορά των δύο αυτών δομών και το έργο που επιτελούν.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε, ακόμη, τον ΟΠΑΠ Α.Ε για τη χορηγία του mini-bus και ευχήθηκε να συνεχίσει τις προσφορές του στη Ρόδο και σ΄ όλη την Ελλάδα. Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Πρόεδρος της ΑΜΚΕ του Δήμου κα Λίτσα Κρεμαστινού, συνεχάρη την κα Λάμπρου για τη μεγάλη χορηγία του ΟΠΑΠ και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άριστη συνεργασία που είχαν με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, εκφράζοντας τη βαθιά συγκίνησή της.

Τέλος, η κα Κορίνα Φτακλάκη από την ΑΜΚΕ είπε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι γιατί ένας μεγάλος στόχος της Αστικής Εταιρίας επετεύχθη, χάρη στον ΟΠΑΠ και του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ειδικά στους δύσκολους οικονομικά καιρούς, η Διοίκηση του ΟΠΑΠ συμμερίστηκε το αίτημά μας, την απόκτηση δηλαδή ενός ασφαλούς και σύγχρονου μέσου μεταφοράς για τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ, το οποίο διευκολύνει παράλληλα τους γονείς να ανταπεξέλθουν σε επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο ΟΠΑΠ, προσέφερε σήμερα στον τόπο μας ένα πολύτιμο δώρο, επιβεβαιώνοντας την κοινωνική φιλοσοφία του».
Ακολούθησε η παράδοση κάποιου συμβολικού δώρου στην κα Λάμπρου ενώ η κα Κρεμαστινού μαζί με παιδιά των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ έκοψαν την κορδέλα στο λεωφορειάκι.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο μπουφές στη μικρή δεξίωση που ακολούθησε ήταν η ΒΑΠ Κουγιός και ο κ. Καμπουράκης από το καφέ «Μάουρο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.