Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ένα ΚΕΠ για δύο φαξ τον χρόνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κραυγή αγωνίας από τη μία και μοναδική υπάλληλο.

Ένα ΚΕΠ χωρίς ουσιαστικό λόγο ύπαρξης διατηρείται στον Δήμο Αργιθέας στα Τρίκαλα. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει η μία και μοναδική υπάλληλος που εργάζεται σε αυτό, η οποία, έχει καταδικαστεί, όπως δηλώνει, σε εργασία χωρίς αντικείμενο.

Η υπάλληλος δεν κάνει τίποτα στο συγκεκριμένο Κέντρο, καθώς, δεν έχει πελάτες να εξυπηρετήσει και τους τελευταίους επτά μήνες έχει στείλει μόνο δύο e-mail και δύο φαξ.

«Χρησιμοποιήστε με! Κάντε με χρήσιμη και παραγωγική υπάλληλο σε κάποιο άλλο ΚΕΠ» ζητά με απόγνωση από το ελληνικό κράτος η μοναδική εργαζόμενη του Κέντρου που βρίσκεται στον ορεινό όγκο της Θεσσαλίας από το 2003 ως σήμερα.

«Τι στο καλό κάνω εγώ εδώ, με παραγωγικότητα σχεδόν μηδενική, την ώρα που άλλοι συνάδελφοί μου διεκπεραιώνουν χιλιάδες υποθέσεις καθημερινά;» διερωτάται και η ίδια μέσα από την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Η συγκεκριμένη υπάλληλος απόφοιτος ανώτατης πανεπιστημιακής σχολής, υπηρετεί στο ΚΕΠ από το 2003. Παλιότερα το Κέντρο μετακόμιζε με τους υπαλλήλους του ανάλογα με την εποχή, στα ορεινά το καλοκαίρι και στα πεδινά χωριά τον χειμώνα. Σύμφωνα με την ίδια οι κάτοικοι της περιοχής τον χειμώνα δεν ξεπερνούν τους είκοσι, οι οποίοι χρειάζονται περισσότερο γιατρό και τρόφιμα παρά ΚΕΠ. Ωστόσο, ο δήμαρχος αναγκάστηκε όπως λέει η ίδια, λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων να κλείσει αυτό το γραφείο και να επιστρέψουμε ξανά στο βουνό.

Μάλιστα το πιο συναρπαστικό όλων είναι ότι το Δημόσιο την πληρώνει για να ανάβει μια σόμπα πετρελαίου για να ζεσταθεί ενώ η ίδια πληρώνει πάνω από το 60% του μισθού της στις μετακινήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.