Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Βρήκε σε μπουκάλι σημείωμα της κόρης που έχασε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το είχε ρίξει στη θάλασσα πριν από περίπου 10 χρόνια.

Η Mimi Fery έχασε την κόρη της πριν από τρία χρόνια. Η 18χρονη Sidonie είχε πάει σε ένα οικοτροφείο στην Ελβετία και μια μέρα έπεσε από ένα γκρεμό και σκοτώθηκε.

Η Mimi που θρηνεί ακόμη το χαμό του παιδιού της, μίλησε στο Associated Press (AP), για τη στιγμή που τρία χρόνια μετά βρήκε ένα σημείωμα που είχε τοποθετήσει η κόρη της όταν ήταν 10 χρονών σε ένα μπουκάλι και είχε ρίξει στη θάλασσα!

Το μπουκάλι παρασύρθηκε από τον τυφώνα Sandy, γράφει το δημοσίευμα, και εκβράστηκε σε παραλία του Λονγκ Άιλαντ. Οι εργάτες που το βρήκαν ανάμεσα στα μπάζα επικοινώνησαν μαζί με τη γυναίκα που ζει στη Νέα Υόρκη.
«Να είσαι καλός με τον εαυτό σου φίλε!» έγραφε το σημείωμα.

Η κα Fery εξομολογήθηκε στο AP ότι μόλις το είδε ξέσπασε σε κλάματα. «Ήταν μια ατάκα από την αγαπημένη της ταινία “Bill and Ted’s Excellent Adventure”» είπε.

Η ίδια ανέφερε ακόμη ότι το συγκεκριμένο μήνυμα που είχε επιλέξει να γράψει η κόρη της και να ρίξει μέσα στο μπουκάλι, είχε και βαθύτερο νόημα καθώς λόγω της περσικής καταγωγής της αντιμετώπιζε βλέμματα δυσπιστίας από τους συμμαθητές της, μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.