Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Δηλητηρίασαν 23 σκυλιά σε οικόπεδο φιλοζωικής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάθε όριο διαστροφής ξεπέρασαν οι άγνωστοι, οι οποίοι μέσα σε μία νύχτα εξόντωσαν 23 σκυλιά φιλοξενούμενα σε καταφύγιο αδέσποτων στη Σητεία. Ο Ντρούλης, ο Σταγόνας, η Χαδιάρα, ο Γελαστός και ο Αρκούδος, όπως τα είχαν «βαφτίσει» τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Σητείας, και επιπλέον 18 τετράποδα βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από φόλες που έριξαν οι δράστες στο χώρο φιλοξενίας τους.

Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου αντιλήφθηκαν τη μαζική εξόντωση των σκυλιών χθες το πρωί, όταν πήγαν στο καταφύγιο για να ταΐσουν και να τα φροντίσουν. Η εικόνα ήταν σοκαριστική.

«Δε χωράει με τίποτα στο μυαλό μας ότι αυτό θα περάσει ατιμώρητο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σητείας, καλώντας όσους έχουν οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσουν.

Δηλητηρίασαν 23 σκυλιά σε οικόπεδο φιλοζωικής

Για το νέο περιστατικό θανάτωσης ζώων στην Κρήτη, η εικόνα της οποίας πλήττεται και στο εξωτερικό από αυτές τις ενέργειες, ενημερώθηκε η Αστυνομία της Σητείας και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

«Ελπίζουμε στη Δικαιοσύνη. Πιστεύουμε ότι αυτός που το έκανε θα τιμωρηθεί. Λυπούμαστε που τα δάκρυά μας δεν μπορούν να ξεπλύνουν τη βρομιά από την ψυχή του και κυρίως ζητάμε μια τεράστια συγγνώμη από τα ζωάκια μας που δεν καταφέραμε να τα προστατέψουμε από τη μανία του ασυνείδητου δράστη» καταλήγει ο Σύλλογος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.