Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ανήλικος κρεμάστηκε μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν είχε ξεπεράσει το διαζύγιο των γονιών του.

Ένα αγόρι έξι μόλις χρονών από το Άινταχο των ΗΠΑ κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, την ώρα που η 7χρονη αδερφή του έβλεπε τηλεόραση και η μητέρα του με τον πατριό του έκαναν μπάνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 Ιουνίου και μετά από ένα μήνα ερευνών, οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμά του ότι ο θάνατός του όντως προήλθε από αυτοκτονία, ανεβάζοντας σε τέσσερις τις επιβεβαιωμένες περιπτώσεις εξάχρονων που έχουν θέσει σε τέρμα τη ζωή τους στις ΗΠΑ από το 2007, όπως αναφέρει δημοσίευμα του The Argus Observer.

Το μικρό αγόρι και η 7χρονη αδερφή του έβλεπαν τηλεόραση μαζί, ενώ η μητέρα τους και ο πατριός τους έκαναν μαζί μπάνιο. Σύμφωνα με την κατάθεση της αδερφής του, ο ανήλικος κάποια στιγμή έφυγε από το σαλόνι και περίπου 20 λεπτά μετά τον άκουσε να βγάζει περίεργους θορύβους από το χώρο της κουζίνας.

Όταν πήγε να δει τι συμβαίνει, τον βρήκε να κρεμασμένο και πάτησε τις φωνές. Οι γονείς τους έτρεξαν στην κουζίνα με τις πετσέτες και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με το διοικητή της αστυνομίας της περιοχής, Mark Clark, την υπόθεση ανέλαβαν τέσσερις ντετέκτιβ, όμως δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία για κανένα μέλος της οικογένειας.

Ο ίδιος ανέφερε ότι από την έρευνα προέκυψε ότι το παιδί δεν είχε ξεπεράσει το διαζύγιο των γονιών του, πριν από δύο χρόνια, και ότι είχε προβλήματα διαχείρισης του θυμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.