Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μητέρα χτύπησε μέχρι θανάτου το ενός έτους βρέφος της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονισμένο το Διδυμότειχο - Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η 21χρονη.

Σοκάρει η είδηση ότι μια μητέρα, 21 ετών, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το ενός έτους παιδί της.

Η μητέρα από το Διδυμότειχο χτύπησε μέχρι θανάτου το μωρό της. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου συνέλαβαν την 21χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης σε βρέφος.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Τι αναφέρει η Αστυνομία:
«Συνελήφθη την Τρίτη (30-7-2013) το απόγευμα, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 21χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης σε βρέφος.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 21χρονη, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα (29-7-2013) το μεσημέρι, εντός της οικίας της, άσκησε σωματική βία, σε βάρος του 1 ετών βρέφους της (αγόρι), προκαλώντας σε αυτό θανατηφόρα βλάβη.

Ακολούθως, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου».


Πηγή: http://www.thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.