Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο Shoep γιόρτασε τα 20α του γενέθλια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία του είχε προκαλέσει συγκίνηση.

Το όνομά του, Shoep, μπορεί να μην μας λέει και πολλά. Αλλά η φωτογραφία του σκύλου που κολυμπούσε κυριολεκτικά στην αγκαλιά του Γερμανού ιδιοκτήτη του σε μία λίμνη προσέλκυσε πέρσι την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον κόσμο και προκάλεσε πολλά σχόλια.

Ο 20χρονος Shoep πάσχει από αρθριτικά και η φωτογραφία που τον έκανε διάσημο ήταν από μια εξόρμηση με τον ιδιοκτήτη του John Unger, ο οποίος τον κρατούσε καθώς κολυμπούσαν στη λίμνη, κάτι που ανακούφιζε τον γηραιό σκύλο.

Μετά τη φωτογραφία που προκάλεσε συγκίνηση, ο Unger ανέβασε στο διαδίκτυο ακόμα μία φωτογραφία του Shoep, ο οποίος έκλεισε τα 20 του χρόνια, παρά την ασθένειά του, και το γιόρτασε με ένα… κομμάτι τούρτα.

Η ιστορία του Unger και του Shoep αποτέλεσε και την έμπνευση για μια οργάνωση αρωγής με το όνομα Schoep Legacy Foundation, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 25.000 δολάρια με σκοπό να βοηθήσει οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων να περιποιηθούν τα ηλικιωμένα σκυλιά τους.

Χάρη στη γενναιοδωρία αγνώστων, ο Schoep δέχεται την καλύτερη φροντίδα και κουνά την ουρά του ακόμα πιο χαρούμενος από πριν.

Ο κτηνίατρος που παρακολουθεί το ηλικιωμένο σκυλί εκτιμά πως σημειώνει σημαντική πρόοδο και εκφράζει αισιοδοξία πως ο Schoep και ο John θα περάσουν ακόμα πολύ καιρό μαζί.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.