Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Μέχρι τις 8 Ιουλίου οι αιτήσεις ένταξης στο ΕΣΠΑ δομών για τη λειτουργία των ΚΗΦΗ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκδόθηκε η προκήρυξη σύμφωνα με την οποία καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον οι δομές που επιθυμούν να ενταχθούν στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τη λειτουργία των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την προκήρυξη που έχει εκδώσει η ΕΕΤΑΑ οι ανάδοχοι που ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες για το πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α., Μυλλέρου 73-77, 104 36 Αθήνα. 

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε σήμερα 6/6/2013 και θα διαρκέσει μέχρι τις 8/7/2013 και ώρα 14:30 μ.μ.. Η διάρκεια της συνεργασίας για την υλοποίηση των πράξεων που θα υπογραφούν θα είναι 12μηνη και θα ξεκινήσει να μετρά από τη στιγμή της υπογραφής των σχετικών συμβάσεων. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 21.000.000 €. Η παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών απαλλάσσεται από Φ.Π.Α. Στη προκήρυξη επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψη μόνον εφόσον έχουν πρωτοκολληθεί μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής. Στις απαιτούμενες εγγυήσεις είναι υποχρεωτικά μια Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής, ύψους 5% επί του συνολικού ποσού των προκηρυσσόμενων υπηρεσιών. 

Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των υποψηφίων περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική Προκήρυξη Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. http://www.eetaa.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία http://www.esaea.gr/. Περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται από τα Κεντρικά Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και στο τηλέφωνο : 213. 13.20.600.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.