Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

«Η Γη μου»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκθεση ζωγραφικής την Κυριακή στο Γκάζι.

Το the ART WORKSHOP σε συνεργασία με το σχολείο BANGLADESH DOEL ACADEMY παρουσιάζει έκθεση Ζωγραφικής με θέμα: «Η Γη μου».

Τα παιδιά του εργαστηρίου και του συλλόγου, ηλικίας 5-12 ετών, έχουν προετοιμάσει έργα διαστάσεων 35Χ50 εκ.

Επιπλέον θα γίνει έκθεση έργων του the ART WORKSHOP από την σχολική χρονιά 2012-2013.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, θα γίνουν στις 12.00 την Κυριακή 16 Ιουνίου, θα ακολουθήσει πρόγραμμα από τα παιδιά του Bangladesh Doel Academy και μετά εργαστήρι με όλα τα παιδιά , δηλαδή ζωγραφική σε μεγάλων διαστάσεων επιφάνεια, για την συνεργασία των δύο χωρών.

Το the ART WORKSHOP λειτουργεί υπό την αιγίδα της UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιά και Νήσων, του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και του ΟΠΑΔΝΑ.

«Η συνεργασία, η φιλία, η αλληλεγγύη και η ανταλλαγή Πολιτισμών είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για την προώθηση και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των λαών καθώς και η καλλιέργεια ενός Πολιτισμού συνεργασίας και επικοινωνίας» όπως τονίζει και ο πρόεδρος της UNESCO Πειραιά και Νήσων κος Ιωάννης Μαρωνίτης, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA) Υπεύθυνος για τη Ευρώπη και Β. Αμερική.

Επικοινωνία: Τηλ. 210 9701 527



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.